Afspraak

Wij geloven in samenwerking.

Wilt u een afspraak maken? Of heeft een vraag? U kunt ons direct appen, mailen of bellen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
Fysiotherapie Leiden - Hardlopen

Direct een afspraak zonder tussenkomst van de huisarts

Geen wachttijden bij Fysiotherapie Van der Kaay. Een verwijzing van de huisarts is bij Fysiotherapie Van der Kaay niet verplicht. Neem nu contact op en u kunt binnen 24 uur terecht!

Wat vinden onze patiënten?

Wij hechten veel waarde aan uw mening.

Direct een afspraak maken? Bel

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Lees ook

Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatie.

Duidelijke verwachtingen

Wij zorgen ervoor dat de verwachtingen van de behandelaar en de patiënt op één lijn liggen. Het geeft duidelijkheid tijdens de behandeling en zal het behandelresultaat bevorderen.

Grondige analyse

Wij bestuderen alle factoren die bijdragen aan het probleem zorgvuldig. Er kan vervolgens efficiënt behandeld worden. We hechten veel waarde aan testen en hertesten in het proces naar hestel.

Persoonlijke benadering

Wij vinden persoonlijk benadering met aandacht voor uw persoonlijke situatie heel belangrijk. We nemen de tijd om een gericht behandelplan te maken en zo nodig samen te werken met andere zorgverleners.

Hulpvraag staat centraal

We kijken altijd kritisch naar de hulpvraag van de patiënt en het te behalen einddoel. Doormiddel van meetinstrumenten kunnen wij de voortgang blijven monitoren.

Fysiotherapie Van der Kaay

Chat openen