Veilig naar de fysiotherapeut

Wij geloven in samenwerking.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en onze praktijk heeft maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.
Fysiotherapie Leiden - Veilig naar de fysio
Fysiotherapie Leiden - Samen verslaan we Corona

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en onze praktijk heeft maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Veilig naar de fysiotherapeut

Belangrijk om te weten

Videobellen

Indien mogelijk wordt gebruik gemaakt van videobellen. Wij werken met een hiervoor speciaal ontwikkelde app en helpen u bij het gebruik. U kunt via dit programma ook video’s met oefeningen toegestuurd krijgen. Videobellen is onder andere geschikt voor het bespreken van uw klachten, de uitvoering van oefeningen en evaluaties.

Overleg met ons wat voor u de mogelijkheden zijn. We houden onze telefoon, app en mail goed in de gaten voor vragen en afstemming.

Samen zorgen we ervoor dat we u veilig kunnen behandelen.
Twijfelt u? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Team Fysiotherapie Van der Kaay
T 06-48618984

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Lees ook

Fysiotherapie Leiden - Hardlopen

Afspraak

Wilt u een afspraak maken? Of heeft een vraag? U kunt ons direct appen, mailen of bellen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Lees meer

Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatie.

Duidelijke verwachtingen

Wij zorgen ervoor dat de verwachtingen van de behandelaar en de patiënt op één lijn liggen. Het geeft duidelijkheid tijdens de behandeling en zal het behandelresultaat bevorderen.

Grondige analyse

Wij bestuderen alle factoren die bijdragen aan het probleem zorgvuldig. Er kan vervolgens efficiënt behandeld worden. We hechten veel waarde aan testen en hertesten in het proces naar hestel.

Persoonlijke benadering

Wij vinden persoonlijk benadering met aandacht voor uw persoonlijke situatie heel belangrijk. We nemen de tijd om een gericht behandelplan te maken en zo nodig samen te werken met andere zorgverleners.

Hulpvraag staat centraal

We kijken altijd kritisch naar de hulpvraag van de patiënt en het te behalen einddoel. Doormiddel van meetinstrumenten kunnen wij de voortgang blijven monitoren.

Fysiotherapie Van der Kaay