Emma van den Broek

Gespecialiseerd in long- en corona revalidatie en dry needling.

Wij zijn Fysiotherapie Van der Kaay en wij onderscheiden ons door kwaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit te bieden. In onze praktijk werken therapeuten met elk hun eigen specialisatie en expertise. Zij stellen zich aan u voor.

Fysiotherapie Leiden - Emma
Fysiotherapie Leiden - Emma

Emma van den Broek

Gespecialiseerd in long- en corona revalidatie en dry needling.

Fysiotherapeut
Long- en coronatherapeut
Dry needling

Opleidingen

Overige expertises

Mijn doel als fysiotherapeut is om u op de best mogelijke manier van uw klachten af te helpen. Ik gebruik in mijn behandelplan mijn kennis en ervaring, maar stem dit volledig af op u als persoon. Iedere persoon en klacht is anders en zal dus een andere benadering nodig hebben. Ik vind het daarom belangrijk om te luisteren naar uw verhaal en hoe de klachten tot stand gekomen zijn. Daarna bedenken we samen hoe we hiermee aan de slag gaan en ook hoe u de klachten in de toekomst kunt voorkomen.

Naast algemene fysiotherapie bied ik ook corona revalidatie aan, iets waar we in deze tijd veel mee te maken hebben gekregen. Een virus met mogelijk hele vervelende gevolgen, waarbij ik als fysiotherapeut kan bijdragen aan het verbeteren van uw conditie en de hervatting van uw dagelijks leven, sport en werk.

Naast het werk ben ik het liefst buiten en in de natuur. Ik ben gek op dieren en rij al lange tijd paard. Daarnaast hou ik van hardlopen en wandelen, en doe ik oefeningen om fit en sterk te blijven.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapie Leiden - Luuk

Luuk Holverda

Gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, enkel, knie en wervelkolom.

Fysiotherapie Leiden - Sanne

Sanne Harland

Gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, enkel, schouder en wervelkolom.

Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatie.

Duidelijke verwachtingen

Wij zorgen ervoor dat de verwachtingen van de behandelaar en de patiënt op één lijn liggen. Het geeft duidelijkheid tijdens de behandeling en zal het behandelresultaat bevorderen.

Grondige analyse

Wij bestuderen alle factoren die bijdragen aan het probleem zorgvuldig. Er kan vervolgens efficiënt behandeld worden. We hechten veel waarde aan testen en hertesten in het proces naar hestel.

Persoonlijke benadering

Wij vinden persoonlijk benadering met aandacht voor uw persoonlijke situatie heel belangrijk. We nemen de tijd om een gericht behandelplan te maken en zo nodig samen te werken met andere zorgverleners.

Hulpvraag staat centraal

We kijken altijd kritisch naar de hulpvraag van de patiënt en het te behalen einddoel. Doormiddel van meetinstrumenten kunnen wij de voortgang blijven monitoren.

Fysiotherapie Van der Kaay

Chat openen