Luuk Holverda

Gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, enkel, knie en wervelkolom.

Wij zijn Fysiotherapie Van der Kaay en wij onderscheiden ons door kwaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit te bieden. In onze praktijk werken therapeuten met elk hun eigen specialisatie en expertise. Zij stellen zich aan u voor.

Fysiotherapie Leiden - Luuk
Fysiotherapie Leiden - Luuk

Luuk Holverda

Gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, enkel, knie en wervelkolom.

Fysiotherapeut
Master Orthopedisch Manueel Therapeut i.o.
Dry needling
Minor 3D gewrichtssturing wervelkolom
Actieve revalidatie

Opleidingen

Overige expertises

Als fysiotherapeut is mijn verantwoordelijkheid om u als patiënt zo goed mogelijk te helpen. Dit doe ik door middel van oprechte interesse in uw persoonlijke wensen en belangen. Ik help in uw herstel door de best beschikbare behandeltechnieken te combineren met advies en oefentherapie.

Na mijn afstuderen heb ik een aantal cursussen gevolgd waarbij ik verschillende nieuwe behandeltechnieken aangeleerd heb gekregen. Deze technieken probeer ik goed te combineren om zo snel mogelijk resultaat te boeken in de behandelingen. Door middel van oefentherapie kunnen we vervolgens ervoor zorgen dat de klachten ook wegblijven.

Naast mijn werk sport ik geaag. Ik zit sinds mijn jeugd op voetbal en speel momenteel in het eerste team van SV Warmunda. Naast het voetballen zelf geef ik ook training en coach ik een voetbalteam. Ook vind ik het altijd erg leuk om andere sporten te beoefenen. Zo ga ik regelmatig mountainbiken, squashen of tennissen.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapie Leiden - Sanne

Sanne Harland

Gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, enkel, schouder en wervelkolom.

Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatie.

Duidelijke verwachtingen

Wij zorgen ervoor dat de verwachtingen van de behandelaar en de patiënt op één lijn liggen. Het geeft duidelijkheid tijdens de behandeling en zal het behandelresultaat bevorderen.

Grondige analyse

Wij bestuderen alle factoren die bijdragen aan het probleem zorgvuldig. Er kan vervolgens efficiënt behandeld worden. We hechten veel waarde aan testen en hertesten in het proces naar hestel.

Persoonlijke benadering

Wij vinden persoonlijk benadering met aandacht voor uw persoonlijke situatie heel belangrijk. We nemen de tijd om een gericht behandelplan te maken en zo nodig samen te werken met andere zorgverleners.

Hulpvraag staat centraal

We kijken altijd kritisch naar de hulpvraag van de patiënt en het te behalen einddoel. Doormiddel van meetinstrumenten kunnen wij de voortgang blijven monitoren.

Fysiotherapie Van der Kaay

Chat openen