Maurits Eveleens

Gespecialiseerd in nek, rug, schouder en psychosomatiek.

Wij zijn Fysiotherapie Van der Kaay en wij onderscheiden ons door kwaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit te bieden. In onze praktijk werken therapeuten met elk hun eigen specialisatie en expertise. Zij stellen zich aan u voor.

Fysiotherapie Leiden - Maurits
Fysiotherapie Leiden - Maurits

Maurits Eveleens

Gespecialiseerd in nek, rug, schouder en psychosomatiek.

Fysiotherapeut
Master Orthopedisch Manueel Therapeut (OMT) i.o.
Minor Psychosomatische Betrekkingen in de zorg
Sportbegeleiding

Opleidingen

Overige expertises

Als fysiotherapeut werk ik samen met u naar uw optimale herstel. Hierbij staat een persoonlijke en vanuit de wetenschappelijke onderbouwde aanpak centraal. De revalidatie zal daarom onder andere bestaan uit manuele verrichtingen, oefentherapie, periodieke metingen en advies om ook een eventuele terugkerende klachten te voorkomen.

Naast mijn werk als fysiotherapeut zit ik in het laatste jaar van de masteropleiding Orthopedische Manuele Therapie. Hierdoor ben ik beter in staat een klacht te zien vanuit de gehele lijf en heb ik mijn onderzoek vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast heeft de opleiding mij technieken geleerd om zo nodig gewrichten te kunnen manipuleren.

Verder sport ik graag. Ik ben het afgelopen jaar steeds meer op de racefiets te vinden. Daarnaast volleybal ik wekelijks en ga ik graag een potje tennissen of rondje hardlopen.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapie Leiden - Luuk

Luuk Holverda

Gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, enkel, knie en wervelkolom.

Fysiotherapie Leiden - Sanne

Sanne Harland

Gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, enkel, schouder en wervelkolom.

Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatie.

Duidelijke verwachtingen

Wij zorgen ervoor dat de verwachtingen van de behandelaar en de patiënt op één lijn liggen. Het geeft duidelijkheid tijdens de behandeling en zal het behandelresultaat bevorderen.

Grondige analyse

Wij bestuderen alle factoren die bijdragen aan het probleem zorgvuldig. Er kan vervolgens efficiënt behandeld worden. We hechten veel waarde aan testen en hertesten in het proces naar hestel.

Persoonlijke benadering

Wij vinden persoonlijk benadering met aandacht voor uw persoonlijke situatie heel belangrijk. We nemen de tijd om een gericht behandelplan te maken en zo nodig samen te werken met andere zorgverleners.

Hulpvraag staat centraal

We kijken altijd kritisch naar de hulpvraag van de patiënt en het te behalen einddoel. Doormiddel van meetinstrumenten kunnen wij de voortgang blijven monitoren.

Fysiotherapie Van der Kaay

Chat openen