Nick van der Kaay

Gespecialiseerd in nek, rug, schouder en knie.

Wij zijn Fysiotherapie Van der Kaay en wij onderscheiden ons door kwaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit te bieden. In onze praktijk werken therapeuten met elk hun eigen specialisatie en expertise. Zij stellen zich aan u voor.

Fysiotherapie Leiden - Nick
Fysiotherapie Leiden - Nick

Nick van der Kaay

Gespecialiseerd in nek, rug, schouder en knie.

Master Sportfysiotherapeut
Master Orthopedisch Manueel Therapeut (OMT)
Kerndocent Master OMT Hogeschool Utrecht
Onderzoeker

Opleidingen

Overige expertises

Door mijn jarenlange ervaring in de (sport)fysiotherapie en manuele therapie heb ik de tools om patiënten zo goed als mogelijk te helpen. Verder heb ik mij kunnen ontwikkelen door als docent les te geven aan de Masteropleiding Manuele therapie in Utrecht.

Middels de opleiding Sportfysiotherapie ben ik tevens in staat een passend persoonlijk onderbouwd trainings- en revalidatieprogramma op te stellen.

Verder ben ik regelmatig betrokken bij onderzoek binnen het beroepsgebied.

Mijn hobby’s zijn vooral hardlopen en tennissen. Ik heb altijd fanatiek getennist en ben nu vooral met hardlopen en de marathon lopen bezig. Daarnaast hou ik van reizen en mijn gezin.

Ik ben gepassioneerd bezig met het vak en dat heeft geleid tot een praktijk met enthousiaste en zeer kundige collega’s.  We streven altijd naar verbetering! Tot in de praktijk!

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapie Leiden - Luuk

Luuk Holverda

Gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, enkel, knie en wervelkolom.

Fysiotherapie Leiden - Sanne

Sanne Harland

Gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, enkel, schouder en wervelkolom.

Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatie.

Duidelijke verwachtingen

Wij zorgen ervoor dat de verwachtingen van de behandelaar en de patiënt op één lijn liggen. Het geeft duidelijkheid tijdens de behandeling en zal het behandelresultaat bevorderen.

Grondige analyse

Wij bestuderen alle factoren die bijdragen aan het probleem zorgvuldig. Er kan vervolgens efficiënt behandeld worden. We hechten veel waarde aan testen en hertesten in het proces naar hestel.

Persoonlijke benadering

Wij vinden persoonlijk benadering met aandacht voor uw persoonlijke situatie heel belangrijk. We nemen de tijd om een gericht behandelplan te maken en zo nodig samen te werken met andere zorgverleners.

Hulpvraag staat centraal

We kijken altijd kritisch naar de hulpvraag van de patiënt en het te behalen einddoel. Doormiddel van meetinstrumenten kunnen wij de voortgang blijven monitoren.

Fysiotherapie Van der Kaay

Chat openen