Sanne Harland

Gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, enkel, schouder en wervelkolom.

Wij zijn Fysiotherapie Van der Kaay en wij onderscheiden ons door kwaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit te bieden. In onze praktijk werken therapeuten met elk hun eigen specialisatie en expertise. Zij stellen zich aan u voor.

Fysiotherapie Leiden - Sanne
Fysiotherapie Leiden - Sanne

Sanne Harland

Gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, enkel, schouder en wervelkolom.

Fysiotherapeut
Master Orthopedisch Manueel Therapeut i.o.
Dry needling
Sportbegeleiding

Opleidingen

Overige expertises

Als fysiotherapeut is het mijn doel om u als patiënt zo goed mogelijk te helpen. Door een combinatie te maken van wetenschappelijke onderbouwing en uw wensen en belangen waarborgen komen we tot een persoonlijk behandelplan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een ontspannen en persoonlijke sfeer heerst bij mijn behandelingen. Onderdeel van het behandelplan zullen niet alleen de best beschikbare behandeltechnieken zijn, maar ook oefentherapie om klachten in de toekomst te voorkomen.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik ook voortdurend bezig mijzelf verder te ontwikkelen. Op dit moment betekent dat, dat ik bezig ben met mijn Master opleiding Orthopedische Manuele Therapie. Hier leer ik niet alleen nieuwe behandeltechnieken, maar ook beter klachten te herkennen en te onderzoeken.

Buiten het werk is sporten voor mij erg belangrijk. Mijn hele jeugd heb ik altijd aan atletiek gedaan en geef daar nu nog steeds training. Mijn passie is nu meer verschoven naar het boulderen, voor mij een perfecte combinatie van kracht, coördinatie, lenigheid en puzzelen. Daarnaast ga ik het liefst elk jaar op wintersport om te snowboarden en te skiën. Hardlopen, circuittraining en yoga zorgen ervoor dat ik verder fit blijf.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapie Leiden - Luuk

Luuk Holverda

Gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, enkel, knie en wervelkolom.

Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatie.

Duidelijke verwachtingen

Wij zorgen ervoor dat de verwachtingen van de behandelaar en de patiënt op één lijn liggen. Het geeft duidelijkheid tijdens de behandeling en zal het behandelresultaat bevorderen.

Grondige analyse

Wij bestuderen alle factoren die bijdragen aan het probleem zorgvuldig. Er kan vervolgens efficiënt behandeld worden. We hechten veel waarde aan testen en hertesten in het proces naar hestel.

Persoonlijke benadering

Wij vinden persoonlijk benadering met aandacht voor uw persoonlijke situatie heel belangrijk. We nemen de tijd om een gericht behandelplan te maken en zo nodig samen te werken met andere zorgverleners.

Hulpvraag staat centraal

We kijken altijd kritisch naar de hulpvraag van de patiënt en het te behalen einddoel. Doormiddel van meetinstrumenten kunnen wij de voortgang blijven monitoren.

Fysiotherapie Van der Kaay

Chat openen