Herstellen van Covid? Maak nu een afspraak met de fysiotherapeut!

Uit recent onderzoek van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie is gebleken dat ex-covid patiënten te lang wachten met een afspraak te maken. Vaak gehoorde redenen zijn dat ze denken dat de klachten vanzelf overgaan of dat klachten pas later opspelen.

Goed om dus te weten dat er wel mogelijkheden zijn voor revalidatie!

Met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u zich tot 6 maanden na ziekte door covid aanmelden bij de fysiotherapeut. Vanwege het onvoorspelbare beloop van de ziekte kijkt de fysiotherapeut per patiënt goed wat er nodig is voor de revalidatie.

Verder blijkt uit het onderzoek dat de meeste mensen die hiervoor in aanmerking komen Covid thuis hebben doorgemaakt. De grootste patiëntengroep blijken 50-59 jarigen te zijn, maar ook jongeren komen voor.

Heeft u dus klachten na Covid, wacht niet langer en maak een afspraak bij de fysiotherapeut.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Aanbevolen artikelen

Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatie.

Duidelijke verwachtingen

Wij zorgen ervoor dat de verwachtingen van de behandelaar en de patiënt op één lijn liggen. Het geeft duidelijkheid tijdens de behandeling en zal het behandelresultaat bevorderen.

Grondige analyse

Wij bestuderen alle factoren die bijdragen aan het probleem zorgvuldig. Er kan vervolgens efficiënt behandeld worden. We hechten veel waarde aan testen en hertesten in het proces naar hestel.

Persoonlijke benadering

Wij vinden persoonlijk benadering met aandacht voor uw persoonlijke situatie heel belangrijk. We nemen de tijd om een gericht behandelplan te maken en zo nodig samen te werken met andere zorgverleners.

Hulpvraag staat centraal

We kijken altijd kritisch naar de hulpvraag van de patiënt en het te behalen einddoel. Doormiddel van meetinstrumenten kunnen wij de voortgang blijven monitoren.

Fysiotherapie Van der Kaay