Revalidatie

Wij geloven in samenwerking.

Wij hebben veel ervaring in revalidatie, onder andere revalidatie na een operatie, ongeval of blessure. Weer zo optimaal mogelijk pijnvrij bewegen staat hierbij centraal.
Fysiotherapie Leiden - Revalidatie

Revalidatie bij Fysiotherapie Van der Kaay

Wij hebben veel ervaring in revalidatie, onder andere revalidatie, bijvoorbeeld na een operatie, ongeval of blessure. Weer zo optimaal mogelijk pijnvrij bewegen staat hierbij centraal, in ieder geval voor zover de huidige gezondheid dit toelaat. Dat vergt soms intensieve revalidatie en altijd zorgvuldige begeleiding. Wij werken dan ook altijd één op één en niet in groepen.

Actieve revalidatie is het uitgangspunt. Dit betekent dat we na een uitgebreide intake, waarin de doelen en verwachtingen besproken worden, actief en functioneel aan de slag gaan in de oefenzaal met concrete doelen.
Bij de revalidatie is het streven zo goed mogelijk weer deel te nemen aan de maatschappij, sporthervatting of om te leren gaan met een eventuele beperking.
De actieve revalidatie is geschikt voor jong en oud. U krijgt een één-op-één programma speciaal voor u op maat gemaakt. Met Fysiotherapie Van der Kaay bent u gauw weer op de been!

Wanneer revalidatie?

  • Na een operatie, bijvoorbeeld na een voorste kruisband reconstructie, knie- of heupoperatie
  • Bij verschillende (sport)blessures
  • Na een ongeval
  • Na corona
  • Bij een (chronische) ziekte, bijvoorbeeld parkinson of MS

Bent u een revaliderend sporter? Dan biedt sportfysiotherapie door onze sportfysiotherapeuten vaak uitkomst.

Aanbevolen artikelen

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Onze werkwijze en methodieken

Chronische klachten

In veel gevallen gaat de pijn vanzelf over. Maar na drie maanden of langer is pijn vaak al een stuk ingewikkelder. We spreken dan van chronische pijn.

Lees meer

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie van fysiotherapie. Onze manueel therapeuten hebben hiervoor de Master opleiding Orthopedische Manuele Therapie (OMT) gevolgd na de opleiding fysiotherapie.

Lees meer

VR bij nek- en rugpijn

Bij Fysiotherapie Van der Kaay beschikken wij over meerdere VR behandeltechnieken. Deze VR technieken worden naast onder andere manuele therapie en oefentherapie ingezet voor een zo effectief mogelijke behandeling bij rugklachten.

Lees meer

Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatie.

Duidelijke verwachtingen

Wij zorgen ervoor dat de verwachtingen van de behandelaar en de patiënt op één lijn liggen. Het geeft duidelijkheid tijdens de behandeling en zal het behandelresultaat bevorderen.

Grondige analyse

Wij bestuderen alle factoren die bijdragen aan het probleem zorgvuldig. Er kan vervolgens efficiënt behandeld worden. We hechten veel waarde aan testen en hertesten in het proces naar hestel.

Persoonlijke benadering

Wij vinden persoonlijk benadering met aandacht voor uw persoonlijke situatie heel belangrijk. We nemen de tijd om een gericht behandelplan te maken en zo nodig samen te werken met andere zorgverleners.

Hulpvraag staat centraal

We kijken altijd kritisch naar de hulpvraag van de patiënt en het te behalen einddoel. Doormiddel van meetinstrumenten kunnen wij de voortgang blijven monitoren.

Fysiotherapie Van der Kaay