Fysiotherapie bij Van der Kaay

Wat is fysiotherapie?

Een fysiotherapeut is een deskundige op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. Hij of zij adviseert, begeleidt en behandelt patiënten met allerlei verschillende lichamelijke klachten. Iedereen die een aandoening heeft aan het houdings- en bewegingsapparaat kan gebaat zijn bij fysiotherapie. Voor complexe klachten kunt u bij onze manueel therapeut terecht.

Daarnaast kunt u bij ons terecht als u last heeft van Chronische pijn of als u moet Revalideren.
Een afspraak maken? Neem Contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Welke ziektes en aandoeningen behandelt een fysiotherapeut?

Dat kan gaan om sportblessures, klachten door overbelasting, klachten vanwege een ongeval, ziekte of verkeerde beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Een fysiotherapeut houdt zich verder bezig met de behandeling van pijn, zwellingen of ademhalingsproblemen, de begeleiding bij herstel van een botbreuk of na een operatie.
Bij de eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van de klachten door vragen te stellen en een lichamelijk onderzoek te doen. Op basis daarvan stelt hij een persoonlijk behandelprogramma op.
Tevens streeft onze fysiotherapeut ernaar u inzicht te geven in uw functioneren in relatie tot uw klachten. Zo kunt u in de toekomst uw klachten eerder herkennen en adequaat reageren.

U kunt bij ons ook terecht voor de specialisaties Sportfysiotherapie en Manuele Therapie.
Indien u niet naar de praktijk kunt komen, behandelen wij u ook aan huis!
Een afspraak maken? Neem Contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.