Sportfysiotherapie bij Van der Kaay

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor alle sporters, zowel recreatief als professioneel. Onze sportfysiotherapeuten hebben een 3-jarige specialisatie op Master niveau. Zij behandelen sporters die na blessures, overtraining of ziekte weer willen gaan sporten of de dagelijkse activiteiten weer willen oppakken. Sportspecifieke therapie is daarbij belangrijk

Uitgangspunt is dat geblesseerde sporters, desnoods met een alternatief trainingsschema, kunnen blijven sporten en zo hun uithoudingsvermogen en belastbaarheid zoveel mogelijk behouden. Daarnaast kijkt de sportfysiotherapeut ook naar de oorzaak van de blessure en kan indien nodig binnen Fysiotherapie van der Kaay ook Manuele therapie toepassen.

De oefentherapie zal een belangrijke rol in de behandeling spelen. Deze zal onder andere bestaan uit functionele oefeningen in de oefenzaal. Onze oefenzaal is van alle benodigde materialen voorzien. U zult vaak ook oefeningen voor thuis meekrijgen.
Onze sportfysiotherapeuten hebben jarenlange ervaring in het behandelen en revalideren van (top)sporters.

Een afspraak maken? Neem Contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.