Werkwijze en methodieken

Wij geloven in samenwerking.

Fysiotherapie Van der Kaay is een persoonlijke, innovatieve praktijk waar u als patiënt altijd centraal staat. Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling en revalidatie.

Fysiotherapie Leiden - Over Ons

Aanbevolen artikelen

Samenwerking met Pijnbehandelcentrum LUMC

Samenwerking met Pijnbehandelcentrum LUMC

Fysiotherapie van der Kaay heeft sinds 2021 direct contact met de pijnbehandelcentrum (PBC) van het LUMC. Door deze samenwerking is…
Dry Needling

Dry Needling

Dry needling is een nieuwe behandelmethode van de fysiotherapeut. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken…
Herstellen van Covid? Maak nu een afspraak met de fysiotherapeut!

Herstellen van Covid? Maak nu een afspraak met de fysiotherapeut!

Uit recent onderzoek van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie is gebleken dat ex-covid patiënten te lang wachten met een…

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op en u kunt binnen 24 uur terecht.

Onze werkwijze en methodieken

Fysiotherapie Leiden - Chronische klachten

Chronische klachten

In veel gevallen gaat de pijn vanzelf over. Maar na drie maanden of langer is pijn vaak al een stuk ingewikkelder. We spreken dan van chronische pijn.

Lees meer
Fysiotherapie Leiden - Manuele therapie

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie van fysiotherapie. Onze manueel therapeuten hebben hiervoor de Master opleiding Orthopedische Manuele Therapie (OMT) gevolgd na de opleiding fysiotherapie.

Lees meer
Fysiotherapie Leiden - Revalidatie

Revalidatie

Wij hebben veel ervaring in revalidatie, onder andere revalidatie na een operatie, ongeval of blessure. Weer zo optimaal mogelijk pijnvrij bewegen staat hierbij centraal.

Lees meer
Fysiotherapie Leiden - VR

VR bij nek- en rugpijn

Bij Fysiotherapie Van der Kaay beschikken wij over meerdere VR behandeltechnieken. Deze VR technieken worden naast onder andere manuele therapie en oefentherapie ingezet voor een zo effectief mogelijke behandeling bij rugklachten.

Lees meer

Benieuwd wat uw klachten zouden kunnen zijn?

Doe dan de Fysio Check. Deze check geeft een redelijk beeld van de aard van uw klachten.

Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatie.

Duidelijke verwachtingen

Wij zorgen ervoor dat de verwachtingen van de behandelaar en de patiënt op één lijn liggen. Het geeft duidelijkheid tijdens de behandeling en zal het behandelresultaat bevorderen.

Grondige analyse

Wij bestuderen alle factoren die bijdragen aan het probleem zorgvuldig. Er kan vervolgens efficiënt behandeld worden. We hechten veel waarde aan testen en hertesten in het proces naar hestel.

Persoonlijke benadering

Wij vinden persoonlijk benadering met aandacht voor uw persoonlijke situatie heel belangrijk. We nemen de tijd om een gericht behandelplan te maken en zo nodig samen te werken met andere zorgverleners.

Hulpvraag staat centraal

We kijken altijd kritisch naar de hulpvraag van de patiënt en het te behalen einddoel. Doormiddel van meetinstrumenten kunnen wij de voortgang blijven monitoren.

Fysiotherapie Van der Kaay